Thursday, October 8, 2015

Rindu

Tadi aku baru siap keje opiz. Suddenly teringat nk jenguk blog aku. All this while aku tgk thru fon je. Tadi aku belek kat pc. Oh rindunya nk berblogging. Rupanya since 2008 lagi aku dh de blog. Then aku convert ke blog baru ni. Tak ingat kenapa. Maybe masa tu so addicted to blog so rajin sgt baca blog org (masa tu call blog hopping kut) ala2 island hopping gtu. Rajin jgk tukar template. Kalau suruh tukar sekarang sumpah aku dah tak reti. Pandainya aku dulu. Hahahaa. In fact aku rasa before 2008 lagi aku dah de blog. Zaman study lagi. Tapi sayang takde dalam memory ingatan aku nama blog2 tu.

I want to keep blogging. Sebab rindu. Nanti bila baca balik rasa best sangat.

[Wawa]

0 comments: