Monday, October 12, 2015

Wedding at Kristal Hall, TMCC

Semalam aku attend wedding reception kat Kristal Hall, TMCC. Hall tu tmpat aku penah bagi briefing, tempat aku selalu dgr briefing, tmpt dgr ceramah. Harini dtg utk wedding reception.

Pakej wedding kat sini kalau x silap aku RM35 per head. Pakej including hall, food from felda dsaji, PA system with 2 projectors, pelamin, meja beradab, archway, cake, red carpet, photoshoot at helipad and one nite stay at Pullman KL. Ok sangat kan price tu. Xyah pening kepala nk hired byk tmpt. Kalau aku kawen kat kl dlu for sure amek pakej ni. Makan pun sedap. Nasi beriani lauk ayam merah, rendang tok, dalca, papedom, buah, teh tarik, kuih muih lazat. Best2

First time Adam babam g wedding. Adam goodboy sgt. Minum susu pastu diam jer. Lepas makan aku bwk mak n bah tour the menara tm. Hahaha. Mcm lawak plak. Tp yela mak bapak aku keje tm tp tu la first time jejak kaki kat menara tu. Siap amek gmba. Kelaka plak.

Balik dr kenduri, aku ngan laki aku g shopping brg dpr kat econsave pearl point tu. Mak abah xnk ikt sbb sian adam ngantuk nk tido.

Malam tu tgk konsert af final. Pastu Adam tdo ngigau. Agknya sbb dia x biasa ramai2 org siang td tu kut. Tp pas pujuk2 dia ok tdo lena smpai pagi

P/s: goodies wedding cantek. Baru nk wat utk yir kawen nti

0 comments: