Saturday, October 10, 2015

Sikat

Hoi sikat pun nk post ke? Hahaa. Sebab tetiba arini laki aku bwk blk sikat rare legend tu. Zaman ble tah org guna sikat camtu. Td dia g potong rambut, balik2 bwk sikat merah tu. Padahal sebelum ni jarang2 pun dia guna sikat.

Sikat bodyshop tu of course la aku punya. Nampak tak betapa byk rambut gugur. Tu pun dah clear kan cket before snap gmba. Hahahaa. Rambut gugur akibat Adam dah pandai main2 air liur dia. Aku x paham ape rasionalnya tp org ckp bila anak start main air liur rambut maknya mesti gugur. Ada baca kat mana tah, rmbut gugur tu utk stabilkan hormon blk. Tak tau la betul ke tak. So harap2 cpt la dia berenti main air liur. Kalau x aku kasi potong je la rambut nihhh

[wawa]

0 comments: