Friday, February 26, 2010

TAG

Dah lama tak tag mentag ni..ni pun terperasan kat shoutbox aku telah di tag oleh cik mira..soalan dia kacang jer..kekeke

1) You have to print screen wallpaper that you are using right now

2) Tell us why you like the wallpaper
Korang dapat recognize tak wallpaper aku ni? ni adalah Menara TM. tempat aku mencari rezeki. Eh tak la, opiz aku sebelah Menara TM ni. Menara TM Annexe adalah opiz ku. Cun kan gambar ni. Bukan la dari photgrapher professional. Tapi dari opizmate ku iaitu Kak Keren 'Karamel'. Aku baru je tukar wallpaper ni sebab gambar ni masyuk. Before ni gambar konvo aku.

3) Tag 10 people...
siapa ek??sape2 yang bukak blog aku la..korang jawab tag ni ek. Senang je.

[wawa]

2 comments:

pawaka19 said...

soalan dari mane yea..wawa..sy dpt dari ann friendly..soalan yang sama..tngokla kat sini..http://pawaka19.blogspot.com/2010/02/soalan-misteri-dari-wanita-misteri.html ..papepon thanks tag untuk sy.

Salwa Saalodin said...

dapat dari cik mira..nnti saye tag soklan len plak ek