Saturday, February 20, 2010

Restoran Atap - Atap Portuguese Ikan Bakar

Woot Woot..

Hari ini niat nak berjogging terpaksa dicancel sebab ngantuk giloss. Semalam layan American Idol pastu susah nak tidur dah. Breakfast Capucino COSWAY je. Then singgah opiz apartment ni jap, nak setel bil (duit lagi). Then naik LRT (cool) ke next destination iaitu Taman Jaya. Apa ada kat Taman Jaya??Amcorp Mall la, apa lagi ada kat situ..huhuuu

So, lunch dimanakah hari ini??

Lokasi: Restoran Atap Atap Portuguese Ikan Bakar Amcorp Mall PJ
Time: Lunch Hour (12.00pm)
Pax: aku dan Elli
Menu: aku - Ikan Pari Portuguese + Nasi + Sky Juice
Elli - Ikan Yu (Shark) Portuguese + Nasi + Cendol


ni menu dia


ni yang aku order (ni gambar dalam menu la ni)


aku order pari, Elli order Shark (eik makan shark!!) - harga dia still ok lagi kan


chilled chendol ni pun Elli punya menu - aku skyjuice so takde dalam gambar la


ni gambar-gambar pencuci mulot dia..nyum nyum kan??


taaadaaa..ni laa chilled chendol tu..Elli geram sebab takde jagung seperti dalam gambar..hahahaa

ini ikan pari bakar aku..pun x seperti dalam gambar..tapi still yummy laaaa..

overall aku rasa sedap la makan kat sini. aku kenal tempat ni pun hasil tunjuk ajar geng-geng office aku. sekali sekala makan luar ok gak. dah penat nak masak (xtau nak masak apa dah)...

next post aku citer pasal tarian naga / singa yang aku tengok kat Amcorp pas makan tadi. Bikin telinga jadi pekak woo. Tapi best!!

[wawa]

2 comments:

suarahati salmie said...

jgn amalkan sgt..nnt badan naik 2 kali ganda - sedap memanglah sedap tp nafsu mkn xleh ikutkan sgt..

Salwa Saalodin said...

sekali-sekala....nanti dah duk project sure x sempat nak makan punyee