Thursday, February 18, 2010

INTRO: Baru Baru Baru

Yiehaaaaaa.....

once again aku created new blog lagi...lagi???apa sudah jadi dengan blog lamaku ??masih ada, cuma hendak bertukar angin saje....tapi pastilah aku malas nak update blog tu dah nanti...tengok la keadaan macam mana nanti...

blog ni boleh dikatakan blog official aku la....tengok nama pun dah tau kan...sangat la official...actually aku create blog ni sempena mood aku yang bakal bertukar starting this coming 1st March....aku sangat teruja dengan pertukaran aku dari GEMS BDS ke GEMS PROJECT (antara wishlist 2010 aku)....nanti aku ada masa (kerajinan yang tinggi) aku akan elobrate pasal GEMS ni....

blog ini juga menandakan kematangan aku atau bahasa senangnya, aku semakin sedar yang aku sudah TUA!!hehehe....tak lah tua sangat tapi semakin matang dari pelbagai aspek...aspek umur (of course), pemikiran, gaya hidup dan lain-lain lagi...petanda aku sudah tua (yang paling ketara), radio yang aku layan sekarang adalah SINAR.fm...bukan lagi HOT.fm, ERA.fm apatah lagi XFRESH.fm....hihihiiii

[wawa]

5 comments:

mysarah said...

wahhhhh. sudah ada belog baru. mane chatbox??

Salwa Saalodin said...

saje tukar angin...ni dah yang ke-4 ni...dah boring yang lame tuh...huhhuuu

in progress lagi ni..tapi yang ni aku akan reduce widget..tuk jage load time...ekekekek

mysarah said...

oh bagus2. baru td aku bukak rupe lain, now lain. rajin la ekau..

ha.. ni dh wat blog baru, rajin2 la hupdate ok!!

weh aku bg tips ni.. komen ni wat la dlm bentuk pop-up window. pastu word verification tu buang jer weh. wat lambat jer..

suarahati salmie said...

weh..byknye blog???

Salwa Saalodin said...

sara aku baru nak edit2 setting ni..aku x rajin sangat nk ngadap laptop ni..weekend ok laa...weekdays bz maaaa

mak, blog bnyak la best...cool..hehee