Sunday, February 21, 2010

Jogging Session - Tasik Amcorp

haaa...harini adalah hari kesihatan. Dengan penuh kegagahan dan kesungguhan, aku dan Elli (dia je teman setia aku) telah berjaya mengatasi kemalasan dan kemengantukan kami. YEAH!!

Lepas je Subuh, kitorang telah menggagahkan diri untuk ke Tasik PJ (sebelah Amcorp Mall). Dalam pukul 7 lebih dah sampai. Dekat je plus tak jam hari minggu ni. Awal2 pagi x la ramai sangat orang joging. Sesi aerobik dah start tapi kitorang x join sebab dah ramai orang join. Kitorang start dengan sesi warming up kat open gym yang disediakan. Ni advantage gie kat tasik macam ni. Gym equipment provided for public use (of course free of charge).


macam kat fisioterapi center kan. Hehehee


Ni hanya untuk sesi bergambar je. Time joging betul2 mana ada orang nak amekkan gambar. Dah terbit matahari dah. Lama tu kitorang berjoging


Kasut yang banyak membantu


setelah kepenatan maka kepoyoan pun terserlah lah..hahahaaa

pas session berjoging, kitorang pun balik untuk mencuci kereta cik Elli (tapi macha la cuci - umah kitorang xde tempat nak cuci daa).

Semoga salah satu lagi wishlist 2010 aku akan tercapai iaitu untuk mengembalikan berat badan zaman dolu2...hehehe

[wawa]

5 comments:

suarahati salmie said...

jgn hangat2 tahi ayam dah le...tp kalau tiap2 minggu buat mcm ni insyaAllah badan jadi sehat & tidak akan menjadi gemuk yg terlampau hahahaha....jgn lak lps joging mkn nasi 4 pinggan!!!!

mysarah said...

gmbr ko jogging ngan elli berdua tu, nampak cam kembar lak korang!! huhu

betul tu, jangan jadi cam tyme blaja dolu2. joging dah syok dah. balik hostel, makan sambung tdo! hahaha

it's my life said...

betul tu sarah.skrg ni pun camtu gak.1st time gi jog tu wawa yg tdo.ari ni gi jog aku plak yg tdo.hahahaha...

mysarah said...

cit. klo gitu aoa gune korg membanting tulang berjogging. baik korg beli beskal wat senam dlm umah jer. hahaha

Salwa Saalodin said...

mane ade makan nasi 4 pinggan...mlm skang makan nestum jer...xpun roti...huhuhuhuu

beli beskal tu x best...x dapek nak cuci mate (melihat kehijauan alam)ekekee