Tuesday, November 3, 2015

Tokyo Banana Cake

Aku telah jatuh cinta pada kek pisang ni. Hoiii sedap gila hoiiii. Tapi susah sgt nk dpt. Mula2 dulu boss aku g holiday Jepun pastu dia la beli. Sekali makan terus jatuh cinta. Dlm kek tu ada cream yg sgt smooth. Rasa pisang yg x terlalu manis tp sedap sgt. Kek dia pn gebu lembut jerr macam span.

Baru2 teammate aku g holiday Jepun jgk. Geng2 g Jepun semua diorang ni. Aku xtau la bila nk sampai. Tunggu Adam besar cket laa. Pastu kwn aku tu la beli lagi kek ni. Harga dia sekotak 900¥. Lebih kurang RM30. Ada 8 bijik dlm tu. Kat KL ni takde langsung jual. So kena tunggu org g Jepun cepat2 kirim. Huhuuuuu

0 comments: