Monday, March 1, 2010

I Go....


I Go
So long, fare thee well
The dancer and the dancing days have taken leave and fell
So turn down this bed of stone

Quench me with the deadly nightshade from the rose that you belong
The long December rain is falling now
Running down on streets to nowhere
Music is my life, you’re my sweetest nightingale
But I can’t hear it here no more
And I go
I go

Hush now, don’t shake or break
Words have fallen silent like soldiers to the grave
No matter what they do or say
Lay me on the sleepy meadow by the tracks upon your face

Harini last day aku kat Level 6 TM Annexe 2 ni. Harini juga genap 9 bulan aku kat sini (Jun '09 - Feb '10). Means aku akan meninggalkan GEMS Business Development & Support. Tapi aku still warga GEMS lagi. Tapi dah up level la. Up dari level 6 ke level 9 ye. Bukanlah naik pangkat ( I wish). Heheee..Level 6 ni best giler. Bukan best sebab air cond dia ek (sangat la membeku kan diri), tapi best sebab penghuninya. Sangat la cool, sempoi, havoc, friendly dan lain2 yang best. Bukan je member2 je best, boss2 pun best. Boss aku paling sempoi laa..

Aku x tau la macam mana aku kat Level 9 tu nanti. Mintak2 la sempoi gak. Baru best nak keje. Sedih nak tinggalkan warga Level 6 ni. Tapi demi career improvement aku, I have to go.

Lunch hour tadi, geng2 level 6 telah mengadakan farewell party kecil-kecilan untuk aku. Sedih!!
Lokasi santapan kat Basil (click for info) Bangsar Village. Gambar akan muncul kat FB soon.

Thanks for the moment kawan-kawan...

1 comments:

it's my life said...

good luck!!
keje rajin2 yee...