Monday, April 30, 2012

Tau tau je

Fuyoo lama gila tak update. Dari mula project kick off tau tau je nak go live dah. Punya lama tak update tau tau je dah pergi Ho Chi Minh Vietnam. Tau tau je dah dapat MCI. Syukur Alhamdullilah. Tau tau je dah naik gaji. Tau tau je dah dah dapat bonus 2.57. Syukur sangat. Tau tau dah beli henpon baru galaxy nexus best sangat wooooo. Sama ngan Elli jugak. Dia tiru! Kata nak beli galaxy w je konon. Lasty beli nexus jugak. Cett tiru!

Yang tak tau, tak tau bila nak kawen. Tak tau bila nak jumpa soulmate.

Sepanjang ketiadaan update ni, busy dengan bulk payment project je. Penat sangat. Tension sangat. Tapi puas sangat. Happy sangat. Learn a lot. Experience a lot. I love my career so much damn!

0 comments: